jeudi 13 juin 2019

نامه های شهبانو به هزاران تن و تلاشهای سه گانه قتل لیلا پهلوی و شهریاری نور







سیاوش اوستا بی پرده افشا میکند راز ترور پرنسس لیلا پهلوی
اسراری از پژوهش پلیس و دادستان انگلستان در پرونده پرنسسلیلا پهلوی
سیاوش اوستا سال گذشته در هفدهمین سالگرد شهادت پرنسس لیلا در آیین یاد بودش در گورستان پاسی در چهار قدمی برج ایفل اسرار تازه ای از توطئه های کشتن لیلا پهلوی را فاش کرد وی گفت لیلا نه معتاد بود و نه قرصی و دکتر اقبال پاکستانی پزشک هندی انگلیسی درباره نسخه ها و قرصها دروغ گفته و بارها مورد بازجویی قرار گرفته است سیاوش اوستا از دو اقدام دیگر ترور لیلا با سیم تلفن اتاقش در هتل و کتک زدن پرنسس پرده برداشت سیاوش اوستا پلیس به سحنان دکتر شک کرده است و گفته بود طی 15 روز گذشته سه بار او را دیده است و ازش خواسته قرص بیشتر بنویسد18 ماه و دکتر تا 6 ژوئن 200 قرص آرام بخش نوشته بوده است در اسناد دکتر و لیلا کشف شده است که دکتر اقبال برای سه هفته نسخه هایی برای 200 قرص که بجای 40 قرص ارائه کرده است که از سوی کمیته تحقیق مشکوک بوده است و از اقبال بارها توضیح خواسته اند و او هرگز نتوانست توضیحات درستی ارائه دهد دکتر اقبال پاکستانی گفته که یک کبودی دور چشم لیلا مشاهده کرده است در شش ژوئن دکتر اقبال پزشک مشکوک به پلیس گفته است که من رفتم یک چیزی برای معاینه چشم کبودش بیاورم بیارم اما وقتی برگشتم ایشان رفته بود وی همچنین مدعی شده است که پنج نسخه امضاشد نیز از دفترش دزدیده شده بود؟ کمیته تحقیق از دکتر پرسیده است چرا یک دسته نسخه پیشاپیش امضا شده در دفترت بوده است؟
این دروغهای بزرگ را کسی باور نمیکند جریان 200 قرص را دکتر به پلیس نگفته به داروخانه گفته؟ چه داروخانه ای؟ 5 نسخه نایاب بوده است گروه تحقیق میگویند پرسشهای بی جوابی از نسخه ها و عملکرد دکتر اقبال برجاست او بدروغ مدعی شده است که در 10 و 16 و 18 می پرنسس را دیده و قرص نوشته و دوبار هم تلفنی قرص تجویز کرده است چند روز پیش از دهم ژوئن وکبودی چشم لیلا کارمند هتل او را در اتاقش بی حال و با سیم تلفن تلفن به دور گردنش نزدیک به خفه شدن یافته بودند
دروغهای من در آوردنی جریان قرصها برای پوشش توطئه ی ترور لیلا بوده است سیاوش اوستا که بیشتر از هر خویشاوند و دوستی در یکی دوسال آخر پرنسس لیلا را میدیده است تاکید میکند که لیلا نه معتاد بود و نه قرصی بود و احتمال اینکه در هنگامه کشتنش به او تزریقاتی کرده هست و دو اقدام ضرب و اقدام به خفه کردن لیلا باسیم تلفن آنهم چند روز پیش از کشتن نهایی ترور این پرنسس آریایی را قطعی میکند
دکتر منداد اقبال پزشک انگلیسی که نسخه های تکراری مشکوک برای داروهای کنترل شده را بدون حضور و معاینه پرنسس لیلا پهلوی و بدون داشتن اطلاعات دست اول درباره پیشینه و پرونده پزشکی بنام ایشان شتاب زده و پس از قتل صادر کرده بود توسط دادستان پرونده آقای پل کناپ من توبیخ و مجازات انضباطی شده است.
شخص دکتر اقبال که در سال 1967 از هندوستان مدرک خود را گرفته است به اشتباهاتی در باره لیلا پهلوی اعتراف کرد و گفت شاید من شیفته مانکن بودن ایشان نزد والنتین بودم ....
پروفسور کنت هوب رئیس کمیته پزوهش در قتل پرنسس لیلا پهلوی در جلسات پزوهش و تحقیق به دکتر اقبال تاکید کرده است که وی در رابطه با پرنسس بوظیفه پزشکی خود خوب عمل نکرده است و دکتر اقبال وجود اشتباهات را پذیرفته است.
پرونده قتل پرنسس لیلا تا سال گذشته باز بود و دکتر اقبال بعنوان مشکوک اصلی بطور مرتب زیر نظر گروه تحقیق بود تا اینکه عالیجناب پل کناپ من بازنشسته شده و پروندهپرنسس لیلا پهلوی بی شاکی و معلق ماند.
Shah's daughter stole to fuel her drug habit
By Neil Tweedie12:01AM BST 26 Jul 2001
THE youngest daughter of the late Shah of Iran stole prescriptions from the desk of her doctor in order to feed her fatal addiction to barbiturates, an inquest heard yesterday.
Princess Leila Pahlavi, 31, died alone in her suite at a London hotel after taking prescription drugs and cocaine. She was found in bed, her body emaciated by years of anorexia and bulimia.
She had been visiting London from her home in New York when she died last month. It was a lonely end to a life that began amid the splendour and wealth of the Iranian court, before giving way to exile, depression and drug abuse.
Westminster Coroner's Court was told that she had been afflicted by chronic low self esteem during her adult life, despite looks that had once earned her a place on the Parisian catwalk modelling for Valentino.
In addition to her eating disorder, she suffered from chronic insomnia and depression, leading to a reliance on tranquillisers, painkillers and anti-depressants.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire